Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Θεσσαλονίκης

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα στελέχη των Γραφείων Κτηματογράφησης των Δήμων Πέλλας και Σκύδρας, παρακολούθησαν σεμινάριο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης της Θεσσαλονίκης (http://www.eeed.gr).

Ο κος Αθανάσιος Κοτσαμαπασίδης, μέλος του Δ.Σ.,  παρουσίασε με εξαιρετική μεθοδικότητα και μεταδοτικότητα  μία σειρά από ενέργειες τις οποίες πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για να αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις και να είμαστε σε θέση να μπορούμε να βοηθήσουμε στοιχειωδώς συνανθρώπους μας, εάν χρειαστεί.

Η κοινοπραξία ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ, με το υψηλό αίσθημα ευθύνης που την διακατέχει, προέβη στην πρόσκληση της Ένωσης για την εκπαίδευση των συνεργατών της ενόψει της λειτουργίας των Γραφείων Κτηματογράφησης, στα οποία αναμένεται να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος το επόμενο τρίμηνο. Η Ένωση ανταποκρίθηκε άμεσα, πιστή στην ιδέα που υπηρετεί «την διάσωση των ανθρώπων που κινδυνεύουν». Άλλωστε όλοι μας έχουμε ακούσει για το σημαντικό ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ της Ένωσης, σε όλη την επικράτεια αλλά και εκτός της χώρας μας.

Η ΚΤΗΜΑΤΟΓΝΩΜΩΝ, ευχαριστεί θερμά την ΕΕΕΔ Θεσσαλονίκης και τον κο Κοτσαμαπασίδη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα κοινωνός  του ανθρωπιστικού έργου που παρέχει.

 

 

seminario proton boithion