Σύνταξη Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Σκύδρας

Τη Δευτέρα 29/02/2016 αρχίζει στο Δήμο Σκύδρας η λειτουργία του Γραφείου Κτηματογράφησης, με σκοπό την ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προετοιμασία των πολιτών ενόψει της επερχόμενης διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εφαρμογή εντοπισμού της ΚΞΙΑΣ Κτηματογνώμων

Μελέτη Κτηματογράφησης στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας

FInd Us on Facebook

Σύνταξη Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Σκύδρας

Ημερίδα εργασίας με Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών

Με μεγάλη προσέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα εργασίας που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και την συμμετοχή της αναδόχου Κοινοπραξίας του Εθνικού Κτηματολογίου στους Δήμους Πέλλας και Σκύδρας, Κτηματογνώμων.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας, σε μία τετράωρης διάρκειας γόνιμη συζήτηση, ανταλλάχθηκαν ερωτήματα και απαντήσεις, που κατέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον του κλάδου για το Έργο του Εθνικού Κτηματολογίου. Η Κοινοπραξία αποκόμισε πολύτιμη γνώση για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μελέτης, που εκφράστηκαν από τα πιο επίσημα χείλη και παρουσίασε  πρωτοποριακές εφαρμογές της Κοινοπραξίας που χαιρετίστηκαν με ενθουσιασμό από τα μέλη-χρήστες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κο Ξυνίδη, Πρόεδρο του ΔΣΓ, για την πρόσκληση της Κοινοπραξίας στην ημερίδα, αλλά και τα μέλη του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

astrolavoselpho

geoplan logo

geomatics logogeotech  meteva

fotopo